Alla som har gjort bearnaisås någon gång vet hur lätt den skär sig.
Här kommer ett litet tips som jag fick ta till i kväll.
1 msk grädde per äggula man använt i såsen. Värm grädden lite i en ny kastrull och ta sen bort den från värmen. Vispa ner den skurna såsen sakta och vips så är den som ny!
Ha en trevlig kväll, nu väntar en bedårande middag....
Maria Selberg
13 april 2011 09:13
jag har alltid varit så "kaxig" när det gäller bea såsen. Den har aldrig skurit sig förrut, men bara för att jag retades med gubben och hans kompisar när dom misslyckades så fick jag tillbaka ordentligt. Tur nog så gick den ju att rädda med grädde, så nu behöver man ju inte vara orolig längre.. kramar
Spanaren
19 april 2011 10:48
Detta har jag missat ;.)
Hittar inte ditt recept på din blogg. Men får ta Per Mobergs recept och halvera då ;.) Vill minnas att du hade förenklat något eller ...
/kram
http://spanaren55.bloggplatsen.se
Maria Selberg
19 april 2011 11:47
Hej!
Jag har lagt in receptet och div tips på bloggen nu. kramar
Petra
23 december 2012 18:57
Tack tack för detta tips!! Det räddade kvällen! :)
Maria Selberg
27 december 2012 20:35
vad trevligt! God fortsättning :)
Lasse och F
10 augusti 2013 23:37
Vår kväll med, tackar!